Patroon gehaakte omslagdoek #polleviewrap

Iedereen is in staat om ook zelf een gehaakte omslagdoek te maken. Ben je een gevorderde haakster, dan heb je met deze tutorial/patroon in no time zelf een prachtige stola ontworpen en gemaakt. Ben je nog een beginnende haakster, dan gaat het jou ook lukken om zelf een kleurrijke omslagdoek te ontwerpen en haken!

patroon omslagdoek stola polleviewrap

Review tutorial how to crochet a polleviewrap

Koop tutorial
Met heldere beschrijving en video’s

Met z’n allen gaan we de wereld vrolijker en kleurrijker maken. Als je nog geen idee hebt hoe je dit moet aanpakken, dan is mijn tutorial/patroon zeker iets voor jou. Dit bestaat uit ondersteunende video’s die ook voor de beginnende haakster goed zijn te volgen. Je kunt de video’s zo vaak afspelen als je zelf wilt. Gewoon lekker in je eigen tempo. Naast de video’s krijg je ook een uitgeschreven instructie met duidelijke foto’s (90+ pagina’s!).

Ga je mee een nieuw haakproject beginnen? Koop dan nu de tutorial in mijn Etsy winkel via onderstaande button.

Koop tutorial

 

tutorial pattern polleviewrap

review pollevie etsy

 

Deel een foto van je eigengemaakte omslagdoek

Gewoon lekker op je eigen tempo een omslagdoek maken. Eén ding is zeker, hij gaat afkomen en de creatie is uniek en helpt de wereld weer vrolijker te kleuren! Ik zou het fantastisch vinden als je een foto van je eigengemaakte omslagdoek met mij en de rest van de wereld wilt delen. Dit kan je doen op Instagram: @Polle_vie of Facebook: @Polleviewrap. Ik ben erg benieuwd naar jouw ontwerp en welke kleurcombinaties jou aanspreken.

Nog meer inspiratie nodig? Kijk eens bij mijn inspiratie galerie.

Deel en like deze pagina: