Patronen en tutorials Pollevie

Patronen en tutorials

Inmiddels heb ik meerdere tutorials gemaakt. Telkens wanneer er een nieuwe versie van een tutorial uitkomt kunnen klanten die de tutorial eerder hebben gekocht, deze gratis updaten naar de nieuwe versie. Zo heb je steeds de beschikking over de laatste versie. De tutorials bestaan uit:

  • (Ontwerp)tips;
  • Uitgeschreven haakinstructies;
  • Gebruik van naalddikte en garen;
  • Haakdiagrammen;
  • Detail- en overzichtsfoto’s;
  • Video’s.

Dit geldt niet alleen voor de basis, maar ook voor de versieringen (tak, vogels, bloemen, sierbanen, etc.). Daarnaast kun je rekenen op persoonlijke begeleiding van mijzelf. Ik reageer gegarandeerd binnen 24 uur op alle vragen en verzoeken. De tutorials voor o.a. de #polleviewrap, #pollevieponcho en #polleviebag zijn verkrijgbaar via mijn Pollevie Etsy winkel.

tutorial pattern polleviewrap

Koop tutorial
Design add-ons

Ik heb als eerste zogenaamde “design add-ons” geïntroduceerd. Een design add-on is een aanvullende instructie op de basis tutorial waarmee je een specifiek ontwerp van mij kunt haken. In de design add-on worden aanvullende patronen, instructies en haakdiagrammen behandeld, type garen, naalddikte etc. De design add-ons zijn verkrijgbaar in mijn Etsy winkel voor een prijs van €4,95.

design add-on polleviewrap   Design Add-on Swan Shawl

Koop design add-on
Gratis haakpatronen

Op deze website heb ik regelmatig nieuwe gratis patronen van kleine projectjes die je als versiering kunt gebruiken op een van je kunstwerken. Ook zijn deze geschikt om uit te proberen als je nog niet zo veel ervaring hebt met haken.

Gratis patronen

 

Deel en like deze pagina: