Gehaakte omslagdoek/stola inspiratie voorbeelden

Gehaakte omslagdoek/stola inspiratie voorbeelden

Hieronder tref je voorbeelden omslagdoeken aan van door mijn gehaakte Ibiza/boho vrolijke stola’s. Voel je vrij om ook zo’n gehaakte omslagdoek na te maken, dan kleuren we samen de wereld vrolijker in. Als je hulp nodig hebt voor het patroon zou je eens kunnen kijken in mijn Etsy shop voor een online tutorial. Welke vind jij het mooiste?

gehaakte omslagdoek in opdracht made by Pollevie

Soms krijg ik een speciale opdracht, zoals bijvoorbeeld een opdracht van een Spaanse modeontwerpster. Dit vind ik zo gaaf om te doen. Ik overleg dan waaraan de opdracht moet voldoen en mag me binnen deze kaders helemaal creatief uitleven. Prachtig als je gemaakte stola’s dan later op de catwalk in Spanje verschijnen.

Inspiratie galerie vrolijk kleurrijk omslagdoek stola polleviewrap
Spaanse opdracht voor een omslagdoek made by Pollevie

Of een opdracht voor een bruidje die heel graag een gehaakte omslagdoek wilde hebben die qua kleuren perfect bij haar bruidsboeket pasten. Ik hou ervan mensen blij te maken en de wereld vrolijk in te kleuren.

Speciale gelegenheid, ik help je graag!

Als je zelf geen zin of tijd hebt om een speciaal cadeau voor iemand te maken. Ik maak de omslagdoeken dus ook in opdracht. Helemaal naar jouw wensen. Ik  heb echter wel ruimte nodig voor creatieve vrijheid en kan je goed adviseren over het gebruik van kleuren. Op deze manier kun je een speciale vriendin blij maken met een voor haar op maat gemaakte stola.

Deel en like deze pagina: