Design add-on Pollevie

Introductie design add-ons Pollevie

Ik ontwerp continue nieuwe creaties om te haken. Zo heb ik onlangs mijn #polleviewrap “Autum shawl edition 2017” ontworpen en gemaakt. Net een bont schilderij met herfstbladeren, paddenstoelen en eikels.

Design add-on polleviewrap

Ik kreeg veel verzoeken van fans om hierover meer details vrij te geven. Welke garens gebruik je? Hoe maak je de paddenstoel? Welke patronen voor de versiering? Etc. etc. Ik heb overwogen om de bestaande tutorial om te zetten naar een tutorial specifiek voor deze “Autumn shawl edition 2017”, echter dat zou in mijn ogen niet eerlijk zijn ten opzichte van de fans die de basis tutorial al hadden gekocht. Die zouden de tutorial dan twee keer moeten kopen om ook de “Autumn shawl edition 2017” te kunnen maken… onzin natuurlijk. Dat kan veel beter!

Toen ben ik op het idee gekomen om met zogenaamde “design add-ons” te gaan werken. Als je beschikt over de tutorial voor een #polleviewrap, kun je met een design add-on erbij een specifiek ontworpen #polleviewrap maken. In de design add-on worden aanvullende patronen, instructies, haakdiagrammen, type garen, naalddikte etc. behandeld. De design add-ons zijn verkrijgbaar in mijn Etsy winkel voor een prijs van €4,95 per add-on. Er zullen er nog vele volgen.

Koop design add-on

 

design add-on polleviewrapDesign Add-on Swan Shawl

Deel en like deze pagina: